.

.

TOTS 21


L'acte finalitzarà amb la inauguració de l'exposició de pintura "Feminae" de l'artista Sílvia Alcalà i una actuació musical de Lia Sampai

L’acte finalitzarà amb la inauguració de l’exposició de pintura “Feminae” de l’artista Sílvia Alcalà i una actuació musical de Lia Sampai

Els noms dels guanyadors o guanyadores dels Premis Vila de Cambrils de narrativa i poesia es faran públics aquest diumenge, 24 de novembre, durant l’acte de lliurament dels guardons que se celebrarà a les 12 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils.

La gala, presidida per l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, començarà amb unes paraules de benvinguda de la regidora de Cultura, Cinta Ballesté. A continuació, es lliurarà el 9è premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils i el 8è Premi de Poesia Vila de Cambrils.

Després de la cloenda, a càrrec de l’alcaldessa, les persones assistents podran visitar l’exposició “Feminae: pintures en clau femenina” de Sílvia Alcalà a la Sala Àgora i gaudir de la música de la cantautora Lia Sampai, que presentarà el disc “La Fada Ignorant”.

Els premis

El Premi de Narrativa Marítima vol promoure la llengua catalana escrita i posar en valor el mar com a element cabdal en el desenvolupament de Cambrils. L’autor o autora de l’obra guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 3.000 euros en concepte de drets d’autor, així com l’edició de l’obra guanyadora a càrrec de l’Editorial Cossetània.

El Premi de Poesia busca potenciar i donar suport a la llengua catalana escrita en vers. El jurat ha seleccionat dues de les 66 obres presentades, que rebran el primer i el segon premi, dotat amb 200 i 500 euros respectivament.