.

.

TOTS 21


Va ser una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius de 2019

Va ser una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius de 2019

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adequat el pati de l’Escola Valdelors de Vandellòs, tal com es va comprometre a fer en el marc dels Pressupostos Participatius de 2019. En la millora d’aquest espai hi ha invertit, concretament, 23.728,09 euros. Aquest és l’import total de les actuacions que ha dut a terme tant al pati dels alumnes d’Educació infantil com al dels alumnes d’Educació Primària, tenint en compte les opinions de les famílies, per crear nous espais d’aprenentatge i d’esbarjo per als infants.

Al pati dels més petits, hi ha instal·lat un trenet i una cabana de fusta, passeres, un hivernacle perquè els nens i nenes puguin plantar i veure com creixen les hortalisses amb l’ajut del professorat i de les seves famílies; i una taula de pícnic.

I al pati dels alumnes més grans, hi ha col·locat un camp de bitlles, una pèrgola de fusta a l’entrada, un tub de joc, una cabana a un arbre, un punt verd, una altra pèrgola amb tres taules i troncs per seure i una taula de ping-pong.

D’altra banda, al marge dels Pressupostos Participatius de 2019, l’Ajuntament ha destinat més de 5.000 euros a modernitzar el sistema de comunicacions de l’escola per millorar l’aula d’informàtica; gairebé 5.000 euros, a pintar les aules d’Educació Infantil; i més d’11.000 euros a reconstruir el mur del pati que va caure a causa dels aiguats del passat mes d’octubre.