.

Vista de l'edifici des del carrer de les Creus

Vista de l’edifici des del carrer de les Creus

Des de fa uns dies es troben ja a licitació els treballs d’enderroc de l’edifici del carrer de les Creus número 25-27, així com la urbanització del solar que quedi després de l’enderroc. Amb aquesta actuació s’aconseguirà un nou tram de carrer que enllaçarà el carrer de Beatriu de Queralt amb el carrer de les Creus i que permetrà un nou accés al centre històric de Vila-seca.

Les obres permetran crear un nou espai de 250 m2 amb acabats similars als dels carrers del centre històric i que possibilitaran el pas de vehicles i de persones. Amb un pressupost de licitació de 250.000 euros, les obres consisteixen en l’enderroc de l’edifici, els reforços de les parets mitgeres, el revestiment de les façanes i la urbanització del nou tram de carrer amb el corresponent mobiliari urbà.

Aquest edifici deshabitat fou comprat fa uns anys per l’Ajuntament de Vila-seca per tal de poder de millorar la mobilitat i crear un nou punt de connexió del centre històric amb les zones del Castell, de la Formiga i de la Canaleta.

/* JS para menú plegable móvil Divi */