.

El cost total de l’oiperació s’estima entre 12.000 euros i 14.000 euros.

Icones de tota una generació que vivia pendent dels diaris de paper i arribava a fer-se amic de les persones que portaven el negoci, tenen els dies comptats com a mostra del pas del temps. Els quatre quioscs que actualment es troben buits seran enderrocats. Són els ubicats al carrer Cronista Sessé, els que es troben a la Rambla Nova davant dels números 105 i 115 (en aquest emplaçament s’hi troben dos, i destinat a desaparèixer és el que fa cantonada amb Rovira i Virgili) i finalment el que hi ha a la cantonada entre l’Avinguda Marqués de Montoliu i el carrer Sant Antoni Maria Claret.

El 2014 va ser la darrera oportunitat per tornar-los a la vida a través d’un concurs públic per part de l’Ajuntament no va tenir èxit. Ara, segons avança el regidor de Domini Públic, Josep Acero, al Diari Més, l’única solució és desmantellar-los perquè “es troben en molt mal estat i amb les persianes completament pintades”. Derruint-los també s’aconseguirà “amplitud” a la Rambla.

L’enderrocament és “imminent” i es preveu completar-lo “abans de les festes de Nadal. El cost total de l’oiperació s’estima entre 12.000 euros i 14.000 euros.