.

.

TOTS 21

Indigents abandonant el lloc. Foto: Blog del Barri del Port

Els porxos de la Plaça dels Carros, que havien esdevingut una mena de ‘menjador casolà’ per a indigents, han estat netejats i els indigents desallotjats per l’Ajuntament el passat dimecres, informa el Blog del Barri del Port. L’espai ja està desocupat i net, després que l’Ajuntament hagi procedit a posar remei a les reclamacions de l’Associació de Veïns del Port i el rebombori creat.

Fa unes setmanes el Blog del Barri del Port publicava el creixement del nombre d’indigents a la Part Baixa i la destacada ocupació dels porxos de la Plaça dels Carros amb diversos voluminosos i estris personals com si d’una llar es tractés.

Imatge que oferien els porxos de la plaça dels Carros. Foto: Blog Barri del Port

La situació s’havia agreujat amb la presència de Scott Apps, denominat com l’indigent temut per la resta de sense sostres pels seus antecedents per baralles, violència i robatoris, i per recentment amenaces al Punt d’Atenció dels Sense Sostre de la Part Baixa, fet pel qual va ser detingut (veure). Un cop en llibertat el passat cap de setmana va agredir a un home gran escollit a l’atzar segons diversos diaris que afirmen que actualment ha quedat empresonat temporalment.

L’A.V.V del Port havia catalogat la situació com a “insostenible” per l’alarma social entre el veïnat i les queixes per l’actitud dels indigents fent les seves necessitats entre els vehicles de la plaça davant de la canalla que s’hi reuneix per jugar, i per la brutícia generada al seu voltant en aquest indret.