.

Ajuntament dels Pallaresos

Ajuntament dels Pallaresos

L’Ajuntament dels Pallaresos tractarà diferents punts en l’ordre del dia de la sessió plenària, prevista per aquest dijous. Entre els més importants, destaca la moció presentada conjuntament pels grups municipals d’Unim-PSC, PP, GP i els Verds-GVE-ACP, perquè el consistori sancioni els bancs que tinguin a la seva disposició pisos buits, incomplint la llei 18/2007. Per tal de fer-ho efectiu, la moció contempla que es faci un recompte dels habitatges al municipi que són propietat d’entitats financeres; en segon lloc, que es contacti amb l’entitat en qüestió per posar-la al cas de l’assumpte i que de manera voluntària s’avingui a posar l’habitatge al mercat de lloguer a preus assequibles. Per últim, i en cas que el banc no s’aculli a aquesta opció, la moció proposa obri un expedient sancionador al banc.

La segona moció que es portarà al ple la presenten conjuntament Unim-PSC, PP i GP, i fa referència a la distribució dels fons de cooperació local del 2013. Davant les dificultats de la Generalitat de complir amb les seves obligacions econòmiques amb els consistoris, la moció contempla que l’Ajuntament emprengui “totes les accions legals necessàries”, i si s’escau per la via contenciós-administrativa, recórrer aquest procés.

Per últim, el ple sotmetrà a votació, a instàncies del grup municipal socialista, el posicionament contrari a la reforma de l’avortament del govern central.

Joan Marc Salvat

/* JS para menú plegable móvil Divi */