.

.

TOTS 21

Imatge de la residència Nostrallar. Foto: Cedida

L’Ajuntament dels Pallaresos ha demanat la presència dels militars de la Unitat Militar d’Emergències -UME- davant l’increment de casos de coronavirus, que ja són 20, a la residència Nostrallar.

En un comunicat, el consistori afirma que davant d’aquesta problemàtica, i havent informat a la Delegació Territorial del Govern a Tarragona, l’equip de govern ha acordat ‘sol.licitar a la Subdelegació del Govern la presència de la Unitat Militar d’Emergències a la residència Nostrallar i també la desinfecció dels espais públics, locals municipals i carrers del municipi’.

L’equip de govern critica durament la residència per haver facilitat ‘informació esbiaixada’. A causa d’això, ‘les preocupacions rebudes per part dels familiars dels residents i treballadors de la mateixa residència, la manca de mitjans del mateix Ajuntament i l’augment exponencial de casos confirmats de coronavirus s’ha decidit prendre aquesta decisió’.

La Subdelegació del Govern ja s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament per coordinar tots els passos a seguir per aconseguir la presència de la UME ‘com més aviat millor’.

El comunicat segueix dient que des de l’Ajuntament ‘es vol evitar les situacions dramàtiques viscudes a altres residències, i per tant es prendran les mesures necessàries per aconseguir aquest objectiu’. La salut dels residents i dels veïns i veïnes ‘està per sobre de tot’. L’Ajuntament acaba demanant la ciutadania que segueixi respectant el confinament.

Redacció