.

El reconeixement de la UAB es basa en la qualitat i transparència de la comunicació pública local. Foto: Cedida

L’Ajuntament del Morell ha rebut, aquesta setmana i per tercer any consecutiu, el reconeixement InfoParticipa que reivindica l’aposta duta a terme els últims anys en l’àmbit digital i de transparència. “Aquest tercer reconeixement consecutiu ens reafirma en l’aposta per la transparència municipal i potencia el repte de mantenir i apujar la nostra exigència a partir d’ara”, explicava l’alcalde, Eloi Calbet.

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de les webs locals.

Com s’explicava, és el tercer any consecutiu que el consistori morellenc l’assoleix i, en aquest cas, amb una puntuació d’un 83%. Tenint en compte el nombre d’habitats, El Morell és l’únic municipi de la seva dimensió que disposa d’aquest segell pel que fa al Camp de Tarragona. Així mateix, si ens fixem en altres ciutats més grans, la localitat es troba al mateix nivell que Salou o Reus. “Sense cap mena de dubte és un dels reptes d’aquest mandat i s’està demostrant que la feina i dedicació estan consolidant els objectius marcats en aquest àmbit”, va explicar l’alcalde i regidor de Comunicació i Transparència, Eloi Calbet.