.

Aquesta va ser la proposta guanyadora dels pressupostos participatius d’enguany, i s’hi destinen 70.000 euros. Foto: Ajuntament

La ciutadania morellenca va decidir, a finals de l’any passat, que la partida de 70.000 euros dels pressupostos participatius d’aquest 2021 es destinés a l’arranjament de voreres. És per aquest motiu que la regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament del Morell ha posat en marxa un pla de millora de voreres. “Es tracta de la intervenció més important que s’ha fet en els darrers anys en aquest sentit”, destaca l’alcalde i també regidor de l’àrea, Eloi Calbet.

Val a dir, però, que aquesta actuació extraordinària que se suma a les ordinàries ja estaven previstes per a aquest any. Dins d’aquest pla es duran a terme 35 baixadors per a persones amb mobilitat reduïda i altres usuaris, com ara famílies que portin cotxets de bebè. A més, es repararan 220 m2 de vorera en total.

Des del departament tècnic del consistori municipal s’han encarregat de realitzar un ampli estudi del poble per tal de determinar quines eren les zones on l’adequació era més necessària, is’han tingut en compte criteris de gravetat i/o concurrència. Les obres ja s’han iniciat al carrer Jacint Verdaguer i Ramon Llull, i continuaran a Cèsar Martinell, la plaça de l’Estatut, el carrer de l’Albiol, l’avinguda de Valls, el carrerla Coma i l’avinguda de la Granja.

Una actuació extraordinària llargament reivindicada “que l’equip de govern vol mantenir any rere any, amb intervencions més constants que fins ara”, remarca l’altre regidor d’Urbanisme, Pere Domingo, “per tal d’aconseguir millorar totesles voreres del nostre municipi”.

Redacció