.

Imatge d'arxiu d'un partit del Nàstic

L’Ajuntament de Tarragona ha expressat públicament el seu suport a la directiva del Club Gimnàstic de Tarragona, “que té una gran trajectòria esportiva, de gestió i ciutadana”, davant les acusacions segons les quals hauria arreglat el partit contra el Constància.

L’Ajuntament reclama que “la Liga de Futbol Profesional i la Federbet esclareixin, urgentment, aquest assumpte que està malmetent la imatge d’un club esportiu centenari i emblema de la ciutat”. I reitera que “no es pot posar en dubte alegrement el prestigi guanyat a pols per milers d’esportistes, directius i socis en la seva dilatada història”.

L’Ajuntament de Tarragona ha expressat públicament el seu suport a la directiva del Club Gimnàstic de Tarragona, “que té una gran trajectòria esportiva, de gestió i ciutadana”, davant les acusaions que hauria arreglat el partit contra el Constància. L’Ajuntament reclama que “la Liga de Futbol Profesional i la Federbet esclareixin, urgentment, aquest assumpte que està malmetent la imatge d’un club esportiu centenari i emblema de la ciutat”. I reitera que “no es pot posar en dubte alegrement el prestigi guanyat a pols per milers d’esportistes, directius i socis en la seva dilatada història”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */