.

L’Ajuntament de Vila-seca i la Cambra de Tarragona organitzen un taller pràctic a Vila-seca anomenat ‘Preparem la campanya de Nadal’, previst per als propers 13, 15, 20, 22 i 27 de novembre de 14.00 a 16.00 h.

En el marc del Pla de Suport al comerç al detall, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca, aquest taller per a comerciants tindrà com a objectiu dissenyar accions innovadores per a preparar la campanya de màrqueting de Nadal, potenciar eines i instruments nous de promoció comercial, promoure i executar accions de màrqueting i comunicació a la xarxa amb els clients i crear sinergies entre els comerciants per a treballar objectius comuns.

Les quatre primeres sessions s’impartiran al Centre Municipal de Formació i Ocupació ‘Antic Hospital’ i l’última sessió, la del 27 de novembre, es durà a terme a Barcelona, sota el nom de ‘Retail tour a Barcelona’. Des de la plaça dels Països Catalans de Vila-seca, sortirà un bus a les 9 del matí per a poder fer una visita i anàlisi de les botigues de Barcelona, compartir experiències de negocis amb responsables d’establiments, així com recollir exemples d’urbanització comercial d’interès.

El cost del taller és gratuït i caldrà inscripció prèvia al telèfon 977 21 96 76, al correu gvirgili@cambratgn.org o a través del web cambratgn.com/c_jornades.php