.

Fotografia de la reunió mantinguda aquest dijous al migdia entre l'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, i el director dels serveis territorials de salut, Roger Pla. Foto: Cedida

Fotografia de la reunió mantinguda aquest dijous al migdia entre l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, i el director dels serveis territorials de salut, Roger Pla. Foto: Cedida

L’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, s’ha reunit aquest dijous al matí amb el director dels serveis territorials de la Generalitat de Catalunya al Camp de Tarragona, Roger Pla. La reunió, a la que han assistit també la regidora de Salut Pública, Celia Ruiz i el coordinador de la regió sanitària del Camp de Tarragona, Màrius Mèlich, ha tingut lloc a la Casa de la Vila, des d’on el director dels serveis territorials ha pogut conèixer de primera mà les necessitats del municipi en quant al servei d’assistència sanitària a la població.

Concretament, l’alcalde i la regidora li han entregat un informe on s’exposa, com a principal reivindicació, que el Centre d’Assistència Primària (CAP) de l’Hospitalet de l’Infant ofereixi atenció continuada durant les 24 hores, especialment durant la temporada d’estiu, quan hi ha un augment considerable de residents al municipi.

El CAP està obert en horari nocturn des del passat 24 de juny per mediació de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant que n’assumeix els 18.000 euros que costa el seu funcionament durant aquestes tres hores diàries de més. Ja és el cinquè any consecutiu que el consistori es fa càrrec del cost del servei.

/* JS para menú plegable móvil Divi */