.

L'alcalde, Daniel Masagué, i diversos regidors, fent campanya a l'estació

Seguint amb la campanya de mobilització per denunciar l’estat d’abandonament de l’estació de trens de Torredembarra, aquest dimarts l’alcalde, Daniel Masagué, i diversos regidors de CiU, PSC, PP i GIT de l’Ajuntament han repartit fulls informatius entre la ciutadania, fent crida perquè participin a la manifestació que tindrà lloc el pròxim 8 de març.

Abans de les set del matí, han iniciat el repartiment entre els usuaris de l’estació de trens, ja que en aquelles hores hi ha diversos combois direcció Barcelona i Tarragona que concentren un gran nombre de viatgers. Més tard, s’ha dut a terme una altra acció informativa al mercadet setmanal, un altre dels punts importants d’afluència de públic.

Sota el lema “La Torre diu NO! Volem nova estació. Mobilitza’t! Vine a la manifestació. 8 de març, a les 12 h, des del passeig de la Sort fins a l’estació”, el full informatiu explica quina és la situació actual de l’estació i perquè es du a terme la mobilització:

“Cap municipi es mereix una estació abandonada”.

“Som la tercera estació de la demarcació de Tarragona en nombre de passatgers, però estem a la cua en inversions”.

“Més de 6.000 usuaris anuals i Adif ens menysprea amb brutícia, deixadesa, un edifici gairebé ruïnós, sense personal de servei de venda de bitllets a les tardes, tanques protectores trencades, trens tercermundistes”.

El fulletó es pregunta: “Quant de temps més haurem d’esperar per rebre les inversions que ens mereixem? Tenim una estació indigna i ja n’estem fins al capdamunt”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */