.

.

TOTS 21


Desinfecció policia a Torredembarra. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Torredembarra ha iniciat les accions de desinfecció dels espais de dependències municipals que poden acollir afluència de públic: Recepció de l’Ajuntament i Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), comissaria de la Policia Local i vehicles policials i de protecció Civil, i aparcament soterrani dels Filadors.

Les tasques de desinfecció es van dur a terme ahir al matí a través d’una empresa especialitzada del sector (SAHICASA), que està registrada i autoritzada per a aquestes feines. La desinfecció es realitza per nebulització aèria i polvorització de superfícies per a l’eliminació de virus, bacteris i fongs. Els productes utilitzats són eficaços per coronaviridae que és la família de virus a la qual pertany el COVID-19, tal i com indiquen els assajos d’eficàcia realitzats pel fabricant i exigits per l’administració sanitària per al seu registre oficial.

L’Ajuntament té previst que aquestes actuacions de desinfecció en dependències municipals i vehicles policials i de Protecció Civil es realitzin un cop per setmana.