.

L'alcalde i la regidora de Benestar Social, amb els treballadors. Foto: Anna F.

L’Ajuntament de Torredembarra ha creat sis llocs de treball dins d’un Pla d’Ocupació corresponent a la convocatòria de 2013 que ha estat concedit per la Generalitat de Catalunya i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. D’acord amb la convocatòria, es tracta de persones prioritàriament de 30 anys o més, que no perceben la prestació per atur o subsidi.

Aquestes persones han estat contractades com a oficials de primera de paleta i oficials de primera d’instal·lacions elèctriques, fontaneria i climatització i la durada de la feina és de sis mesos, finalitzant el 29 de juny de 2014. La subvenció que rebrà l’Ajuntament de Torredembarra per a finançar el Pla d’Ocupació és de 51.894,36 €.

L’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, s’ha mostrat molt satisfet per la concessió d’aquesta subvenció perquè permetrà facilitar la integració laboral de persones aturades en situació molt difícil per no cobrar cap prestació. També ha destacat que al mateix temps la tasca que realitzaran aquestes persones comportarà un benefici per a Torredembarra ja que treballaran en un projecte de rehabilitació d’un espai municipal amb una finalitat social, consistent en l’adequació d’un local ubicat a la zona de Clarà per a destinar-lo a Hotel d’Entitats i Espais socioculturals.

La regidora de Benestar Social, Francisca Felguera, ha explicat que l’Ajuntament va decidir presentar-se a la convocatòria del pla d’ocupació amb un projecte relacionat amb la rehabilitació perquè d’acord amb els índexs de població a l’atur per sectors a Torredembarra, el de la construcció i afins és el més afectat. També ha comentat que aquests plans d’ocupació ajuden a millorar la situació econòmica dels treballadors al tractar-se de persones sense dret a cap prestació ni subsidi i d’altres aspectes com la requalificació laboral o l’actualització del seu currículum professional.

/* JS para menú plegable móvil Divi */