.

Seu de Tarragona 2017 a Marina Port Tàrraco. Foto: Tarragona21

Seu de Tarragona 2017 a Marina Port Tàrraco. Foto: Tarragona21

El President del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, després d’una conversa amb el President del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, s’ha manifestat obert a la possibilitat d’ajornar els Jocs Mediterranis.

Ballesteros afirma que buscaran “la millor solució en funció de l’escenari actual”, que és el de “no disposar a dia d’avui de les absolutes garanties de comptar amb el finançament necessari”. El comunicat respon a les declaracions fetes aquest matí per Blanco, en què ha dibuixat com una possibilitat real l’ajornament dels Jocs. En concret, ha dit que els Jocs de Tarragona es faran “però potser no el 2017”.

El comunicat de Ballesteros és el següent:

El President del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, després de la conversa mantinguda amb el President del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, i en els termes acordats amb ell mateix, vol expressar mitjançant el present comunicat el següent:

El fet de no disposar a dia d’avui de les absolutes garanties de comptar amb el finançament necessari per cobrir el pressupost operatiu dels propers Jocs Mediterranis, i davant la necessitat d’informar al Comitè Executiu dels Jocs Mediterranis en els terminis previstos sobre els avenços en l’organització dels propers Jocs, manifestem que:

  • Reafirmem que la ciutat de Tarragona i el Comitè Olímpic Espanyol compliran amb el compromís adquirit d’organitzar a Tarragona els Jocs Mediterranis.
  • Juntament amb el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis buscarem la millor solució en funció de l’escenari actual
  • Qualsevol decisió en relació a la celebració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 es prendrà de comú acord amb les institucions públiques que integren el Comitè Organitzador, i s’informarà oportunament.