.

.

TOTS 21


Imatge del lliurament del premi. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Tarragona ha rebut el premi de Digitalització de Serveis al Ciutadà, un reconeixement a una tasca iniciada fa 4 anys i que ha significat un canvi radical en la gestió dels serveis que s’ofereix al ciutadà.

Els Premis Socinfo Digital: Catalunya TIC es van celebrar ahir a Barcelona i es van premiar diferents projectes de l’administració pública catalana, entre els quals es va atorgar el premi Digitalització de Serveis al Ciutadà a l’Ajuntament de Tarragona pel seu projecte IRIS: Tarragona digital, integral i integrada, en cloud. El coordinador de Servei de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Josep Budí va rebre el premi. Els Premis Socinfo Digital Catalunya TIC estan organitzats per la Revista Sociedad de la Información Digital. Durant el lliurament dels premis, Josep Budí va destacar la importància d’aquest reconeixement perquè “significa donar llum a projectes transformadors amb l’impacte i valor a l’administració pública”.

També es van premiar altres projectes de l’administració pública catalana, entre els quals es troben Gestió de les evidències digitals en l’Administració de Justícia i “GeA – Suport Digital Corporatiu per a la Gestió Ambiental de la Generalitat de Catalunya”, projectes que han estat gestionats pel CTTI.