.

En el decurs de la trobada, l’alcalde Pere Granados ha lliurat una placa commemorativa a la professora Carme Pagès Pallisé. Foto: Ajuntament

L’alcalde de Salou, Pere Granados, en nom de la Corporació i en el seu propi, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha homenatjat avui dijous, 8 d’octubre, la professora Carme Pagès Pallisé, per la seva jubilació, que, des de fa 30 anys, ha treballat a l’Institut Jaume I, impartint l’assignatura de matemàtiques a l’ESO i Batxillerat.

A l’acte, dut a terme a la Sala Jaume I de l’Ajuntament, també hi ha assistit la directora del centre, Montserrat Vallés, i la cap del Departament de Matemàtiques, Maria Lluïsa Gil.

En el decurs de la trobada, l’alcalde Pere Granados ha lliurat una placa commemorativa a la professora, en reconeixement a la tasca desenvolupada al llarg de la seva carrera docent. Així mateix, ha valorat la qualitat personal de la professora Carme Pagès en tant que és una persona molt activa i li ha agraït tots els anys que ha dedicat a formar els i les joves del municipi.

Així mateix, Granados ha dit que “estem molt orgullosos de la gran tasca docent que fa el professorat de l’institut, així com de la seva implicació” i també fent referència, particularment, a la professora homenatjada.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, també ha volgut agraïr la gran labor que ha dut a terme Pagès durant tots aquests anys formant els alumnes de Salou a l’Institut Jaume I; i li ha desitjat “una bona jubilació i que pugui dur a terme totes aquelles coses que durant la seva etapa professional no ha pogut desenvolupar”.

Carme Pagès Pallisé va néixer a Tivissa però ha viscut, des dels set anys, a Reus. De jove, però, ja va començar a treballar a Salou, durant la temporada estiuenca, des del 1977 i fins l’any 1984; i, dos anys després, ja va endinsar-se en l’ensenyament públic. Pagès és llicenciada en Ciències Químiques per la UB – delegació de Tarragona, i especialitzada en Bioquímica.

Cal dir que la professora de l’Institut Jaume I de Salou sempre ha mostrat una actitud preocupada pel medi ambient i la salut del territori amb els seus habitants, i, per aquesta raó, va completar la seva formació personal i acadèmica amb cursos, jornades i seminaris relacionats amb aquest àmbit. En aquest sentit, un dels seus objectius ha estat i és aconseguir revertir el Clima Hostil amb la defensa d’un Sistema Agroalimentari respectuós amb els recursos naturals i lliure de toxicitats.

Redacció