.

.

TOTS 21


L'alcalde, Pere Compte, acompanyat per alguns regidors de l'equip de Govern

L'alcalde, Pere Compte, acompanyat per alguns regidors de l'equip de Govern

L’Ajuntament de Roda de Berà dóna material escolar per al 6è Panda Raid. El material, que servirà per abastir més de 100 infants de l’escola Blagma, al Marroc, serà lliurat per l’equip FullMoto-Rocamora Mobles, participant de la sisena edició de la travessia solidària.

Aquest divendres al matí l’alcalde de Roda de Berà, Pere Compte, acompanyat pels regidors Pere Virgili, Isabel Mondéjar i Llorenç Miró, va fer lliurament de material escolar variat per abastir més de 100 escolars, així com dos llibres de Roda de Berà que es destinaran a la futura biblioteca itinerant, als membres de l’equip FullMoto-Rocamora Mobles.

L’acte de lliurament va comptar amb la presència dels membres de l’equip, Josep Maria Rocamora, pilot, Manuel Ayala, Francesc i Miguel León i Toñi Martín, col·laboradors, i de Luci Corts, en representació de Lola Rocamora. D’aquesta forma el municipi de Roda de Berà serà representat per aquest equip, amb el dorsal número 124, al 6è Panda Raid.

L’Alcalde, en el seu parlament, els ha desitjat molta sort en la travessia i ha agraït el seu compromís a l’empresa Full Moto, de Roda de Berà, i a Rocamora Mobles. Josep Maria i Lola Rocamora, pilot i copilot, respectivament, seran els encarregats, un cop al Marroc, de lliurar el material a l’Associació Camino al Sur, encarregada de gestionar de forma responsable i sostenible el material, el qual serà lliurat el dia 11 de març a l’escola Blagma, dins de la regió d’Errachidia.

El Panda Raid, que enguany, entre els dies 8 i 15 de març, arriba a la seva sisena edició, és una travessia pel desert del Marroc, un ral·li per a tots els públics, convertit en projecte solidari que té l’objectiu de col·laborar amb el desenvolupament escolar del sud del Marroc i aconseguir que s’escolaritzi al major nombre de nens. És aquest el motiu pel qual un dels requisits per participar és que cada equip doni 20 quilos de material escolar, convertint-se ells en els encarregats d’aconseguir aquest material, transportar-lo en els seus vehicles, que –com a condició ‘sine qua non’- han de ser models Panda, i fer la donació a l’esmentada escola situada al sud del Marroc.

Els 145 equips participants, procedents de tota Espanya i d’altres punts d’Europa, efectuaran un itinerari de set dies, set etapes sobre diferents paisatges i terrenys, que començarà demà a Madrid i finalitzarà el dia 15 a Esauira. L’essència del Panda Raid és l’aventura, motiu pel qual els recorreguts són secrets fins a la primera etapa i l’ús del GPS està prohibit. Les eines de navegació dels participants seran, únicament, la brúixola, el llibre de ruta proporcionat per l’organització i la seva intuïció.