.

.

TOTS 21

La Regidoria de Joventut i la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Riudoms posen en marxa la campanya de sensibilització ‘Trenquem el silenci’ per tal de donar resposta a diversos temes de salut mental i emocional que es poden donar entre la gent jove i que, en el context actual, s’han incrementat. Amb aquesta campanya, l’Ajuntament vol facilitar recursos per tal que el jovent, les famílies o el seu entorn puguin saber com reaccionar i on demanar l’ajuda necessària.

La majoria de temes que afecten les persones joves estan lligats al malestar emocional i poden ser molt diversos, com per exemple trastorns d’ansietat, pors, insomni, conductes auto lesives, trastorns alimentaris, addiccions a xarxes i pantalles, ideacions o conductes suïcides, depressions, entre d’altres. Per aquest motiu l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament s’ha coordinat amb l’ABS Riudoms i amb el Col·legi Oficial de Psicòlegs per engegar aquesta campanya i lluitar per trencar el silenci de les malalties mentals i el malestar emocional. L’objectiu és visibilitzar que totes les persones poden necessitar ajuda i que cal deixar-se ajudar, ja que una ràpida actuació significa sortir més aviat d’aquest tipus de situacions.

Per tal de fer arribar la informació a tots els i les joves, l’Ajuntament ha elaborat un vídeo divulgatiu que ha rebut el suport del grup Segonamà, en el qual els seus membres són els protagonistes de la campanya ‘Trenquem el silenci’.

Enllaç al vídeo de la campanya ‘Trenquem el silenci’ AQUÍ

Redacció