.

Captura de pantalla 2016-04-06 a les 10.25.23

Les regidories d’Impuls Econòmic i Pla de Barris de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp han posat en marxa una àmplia programació d’accions formatives per tal que les persones que es troben en situació d’atur, els treballadors de les empreses del municipi, els autònoms, i els joves puguin ampliar el seus coneixements.
Amb el lema “Encaixa el teu futur, reactiva’t”, l’objectiu és animar a la població a formar-se per poder millorar les seves oportunitats laborals. Els interessats podran trobar cursos d’idiomes, informàtica o específics per a empreses.
Així des del Pla de Barris s’oferiran cursos d’anglès i francès comercial i turístic, de community manager, d’e-commerce, de manipulador d’aliments, de monitor de lleure infantil i de prevenció de riscos laborals. Tots aquests cursos es realitzaran a l’Aula del TIC del Pla de Barris situada al Centre Polivalent de Miami Platja.
Per la seva banda, la regidoria d’Impuls Econòmic oferirà els cursos de manipulador d’aliments, manipulador de productes fitosanitaris i d’ajudant de cuina. També programarà xerrades formatives i tallers de temàtica diversa com aparadorisme, habilitats comunicatives o tècniques de venda. Aquests cursos i sessions tindran lloc a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig, excepte el curs d’ajudant de cuina que es realitzarà a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Cal dir que des del Club de Feina també es realitzaran, segons demanda, càpsules formatives per aturats.
Totes aquestes accions formatives són gratuïtes. A més, els alumnes que ho desitgin podran fer ús, també de forma gratuïta, de l’autobús municipal per desplaçar-se entre Mont-roig i Miami Platja i assistir als cursos.
D’altra banda i amb l’objectiu d’apostar per la formació reglada en l’àmbit dels idiomes, la Regidoria d’Impuls Econòmic oferirà cursos per preparar els nivells PET i KET d’Anglès, el nivell ICET de Francès i el nivell C de Català. En aquest cas el preu aproximat és de 500€.