.

El regidor Eduard Pellicer va recollir ahir la distinció en un acte a l'Auditori Axa de Barcelona

El regidor Eduard Pellicer va recollir ahir la distinció en un acte a l’Auditori Axa de Barcelona

L’Ajuntament de Cambrils ha estat distingit amb el certificat de bona pràctica en el període 2014-2018 dins del Banc de Bones Pràctiques (BBP) impulsat per la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals, amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya. El regidor de Transparència i Noves Tecnologies de Cambrils, Eduard Pellicer va recollir ahir el certificat en un acte sobre innovació democràtica i govern local organitzat a l’Auditori Axa de Barcelona. El lliurament va anar a càrrec del president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar; Àngel Garcia Fontanet, president de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals és un servei de detecció, sistematització i difusió d’experiències innovadores de govern i gestió municipal. Aquesta plataforma, que ha estat pionera, és una referència per als responsables de les polítiques municipals ja que hi poden trobar idees útils i innovadores per a la gestió del dia a dia.

Una de les experiències incloses en aquest Banc són els laboratoris urbans de Cambrils al Parc del Pescador i al passeig Albert, on s’hi ha executat diversos projectes pilot com la sensorització de zones de càrrega i descàrrega, la implantació de punts de càrrega de vehicles elèctrics o els passos de vianants intel·ligents. El regidor ha destacat l’aposta de l’Ajuntament de Cambrils per aplicar solucions innovadores per millorar els serveis urbans i la qualitat de vida de la ciutadania a través d’una gestió eficient dels recursos.