.

El cap de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Cambrils, Pep Budi, va participar dimecres a l’Esmorzar Smart Energy centrat en les Smart Cities en el marc del congrés Smart City Expo World Congress celebrat a la Fira de Barcelona.

L’esdeveniment va reunir als responsables de tecnologia dels principals ajuntaments catalans i els directius d’empreses associades a enerTIC per debatre els reptes, necessitats i oportunitats actuals del sector. L’objectiu era crear un punt de trobada entre les administracions locals i els principals proveïdors de solucions tecnològiques urbanes per a la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat.

 D’altra banda, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Noves Tecnologies, Eduard Pellicer, van assistir a les visites guiades de Governance i Data&tech, que mostraven com les tecnologies intel·ligents estan ajudant a transformar els municipis de Catalunya. L’activitat va servir per poder aprofundir en l’estat de les Smart Cities i conèixer casos d’èxit reals i solucions disponibles al mercat per la resolució de serveis municipals.