.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Cambrils ha convocat una reunió oberta per reactivar l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri del Port. La trobada es portarà a terme el 25 de gener a les 19:30 hores al Centre Cívic Les Basses (carrer Sant Pere, 32). Les persones que hi vulguin participar poden confirmar la seva assistència a través del telèfon 977 794579 o al correu participacio@cambrils.cat.  

El 2020 un grup d’unes 15 persones va tenir l’interès i la disposició de participar en  posar en marxa una nova associació de veïns i veïnes del barri, després que el 2017 es dissolgués la que hi havia hagut anteriorment per manca de relleu generacional. Durant el primer trimestre de l’any es definir objectius i finalitats i es van fer les primeres reunions per constituir l’entitat però l’arribada de la pandèmia va aturar els esforços col·lectius per tirar endavant la iniciativa.

Ara, a causa en part de la importància que tindran els obres de transformació urbana de la Rambla Jaume I, des de la regidoria de barri es considera que per facilitar la interlocució veïnal pot ser interesant disposar d’una associació de veïns i veïns del barri del Port.

El regidor de barri, David Chatelain, ha explicat que l’objectiu és “establir canals de comunicació àgils i estables que ens permetin treballar amb transparència i estar al costat de veïnat i comerços per minimitzar les molèsties i dificultats que causa tot procés de transformació urbana. “Som conscients que serà important afrontar entrebancs conjuntament i facilitar tota la informació de les obres”, ha afirmat el regidor. En aquest sentit, ha explicat que donar suport al projecte col·lectiu d’una associació veïnal al barri del Port permetrà un exercici de diàleg i coresponsabilitat imprescindible en un projecte d’aquesta envergadura.

Redacció