.

El bus urbà farà quatre expedicions diàries d’anada i tornada el dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre. Enguany el servei serà gratuït per a totes les persones usuàries.

El servei especial de l’autobús urbà de Cambrils per anar al cementiri per Tot Sants s’ha ampliat i enguany serà gratuït. La regidoria de Protecció Ciutadana i Mobilitat de Cambrils ha decidit tornar a oferir i millorar aquest servei llançadora que es va posar en marxa l’any passat per facilitar el desplaçament a les persones que vulguin anar a recordar els seus difunts.

L’autobús urbà farà quatre viatges diaris d’anada i tornada, tres de matí i quatre de tarda, el dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre. El servei connectarà la zona central del municipi amb el municipi mitjançant un itinerari circular.

Les expedicions sortiran del Casal a les 9:30, 10:30, 11:30 i 15:30 hores i arribaran al cementiri 17 minuts més tard amb parades a l’Estació de Bus, Jaume I, Creu de la Missió, Passeig Albert i Carles Roig. Les expedicions de tornada es faran a les 11, les 12, les 13 i les 17 hores i el recorregut passarà per les parades de Carles Roig, Passeig Albert, Casal, Estació de Bus i Jaume I i acabarà a Creu de la Missió.

Us podeu descarregar els horaris i el mapa del recorregut des d’aquest enllaç.