.

.

TOTS 21


La regidoria de Medi Ambient ha programat un conjunt d'activitats, que van del 15 al 24 de novembre, que posa el focus en l'educació i sensibilització ambiental a l'hora de comprar i produir productes i gestionar-los com a residus

La regidoria de Medi Ambient ha programat un conjunt d’activitats, que van del 15 al 24 de novembre, que posa el focus en l’educació i sensibilització ambiental a l’hora de comprar i produir productes i gestionar-los com a residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebrarà del 16 al 24 de novembre de 2019 i té com a objectius: donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa; fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus; i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l’Ajuntament d’Altafulla oferirà al llarg d’aquesta setmana un conjunt d’activitats d’educació i sensibilització ambiental.

Enguany la setmana posa el focus en l’educació i comunicació en la prevenció de residus, per fomentar un canvi de comportament a l’hora de produir i comprar productes i gestionar aquests residus, i l’eslògan Europeu serà: “Change your ways, reduce your waste / Canvia els teus hàbits, redueix els residus”.

Programa d’activitats

15/11/19, a les 17h, al Centre d’Entitats

TEIXITS EDUCATIUS HUMANA ens ensenyarà a fer titelles sostenibles. A partir de 6 anys (nens i nenes menors, acompanyats d’un adult).

Organitza Ajuntament d’Altafulla

15/11/19, a les 19h, al Centre d’Estudis d’Altafulla

CONFERÈNCIA “Canvi climàtic. Adaptació i mitigació a les comarques tarragonines”.

A càrrec de Josep M. Prunera Figuerola, llicenciat en Dret i cap de Servei de Medi Ambient de la Diputació deTarragona. Organitza Centre d’Estudis

16/11/19, a les 16:30h, al Centre d’Entitats

ESCAPE ROOM FAMILIAR SOBRE MALBARATAMENT ALIMENTARI, PREVENCIÓ I MEDI AMBIENT

Apunta’t al 646 341 176 via Whatsapp. Organitza Ajuntament d’Altafulla

24/11/19, a les 11h, al Canyadell

TALLER NATURALISTA AMB LES 3R

Es podran confeccionar, amb la reutilització de residus, diferents eines i estris naturalistes. Adreçat a infants de 6 a 12 anys, (més petits acompanyats per un adult).

24/11/19, a les 11h , a l’aparcament del Roquissar

CAMINADA

Trobada a l’entorn de l’ermita de Sant Antoni, per recollir residus.

Adreçat a tots els públics. Voltejarem pel camí de servei la muntanya de Sant Antoni fins arribar a l’Ermita, lloc on es realitzarà un dinar popular i jocs de cucanya. (cal inscripció prèvia i pagament de tiquet: 3€)