.

La reforma de la Violeta, de la qual es va fer una presentació als veïns de la vila, és una de les inversions cabdals per Altafulla per aquest 2018, i convertirà l’actual casal en un auditori.

La Diputació de Tarragona ha acordat concedir una subvenció per un import de 162.646 euros provinent del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2018 a l’Ajuntament d’Altafulla en relació a les obres de remodelació del casal municipal “La Violeta”; així com també una altra subvenció del programa específic d’obres per al sanejament, abastament i distribució d’aigua potable i del programa de modernització d’equipaments informàtics per garantir l’administració electrònica (PEXI) 2018, per un import de 38.207 euros, que es destinarà a les millores de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Brises de Mar.

Així ho han avançat els regidors d’Hisenda i Urbanisme, Pere Gomés i Marisa Méndez-Vigo, respectivament, després que fos aprovat per la Junta de Govern de la Diputació de Tarragona, que es va celebrar el passat 21 de setembre. Per Pere Gomés, “es tracta d’una subvenció del PAM 2017-2019 l’aportació de la qual per enguany és d’uns 200.000 euros, tenint en compte que del 2017 ja en vam rebre uns 60.000, i que per a l’any vinent, està previst que en rebem uns 260.000 euros més”.

Per la seva banda, la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, ha explicat que rebre aquesta subvenció “significa iniciar el procés de licitació de les obres de La Violeta”. En aquest sentit, ha apuntat que en el proper ple extraordinari ja es podria aprovar l’inici d’expedient per començar a executar el projecte. Quant als terminis, l’edil d’Urbanisme ha indicat que les obres podrien començar a finals d’any o principis del 2019.

La reforma de la Violeta és una de les inversions cabdals per Altafulla per aquest 2018, i convertirà l’actual casal en un auditori. El pressupost total de les obres s’eleva fins als 897.652,54 € amb l’IVA inclòs.