.

.

TOTS 21


Imatge d’activitats de la gent gran a Altafulla

La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Inma Morales, ampliarà a partir de dilluns vinent 2 de març el programa d’activitats dirigides a la gent gran que s’ofereix de manera gratuïta per a tots els participants.

Fins ara, el consistori oferia un conjunt d’activitats monitoritzades al Parc de Salut d’Hort de Pau, tallers de memòria o classes de ball, entre d’altres, i ampliarà l’oferta de tallers especialment en la seu social de la gent gran situat al carrer de les Bruixes, 8. Així, s’introduiran nous tallers i activitats d’entreteniment lúdic com ara manualitats, teatre, clubs de lectura i cinema i jocs de taula que estaran també monitoritzades per l’empresa de serveis Vital Activity.

Una de les novetats d’aquest nou programa és la incorporació de xerrades dirigides per diferents entitats de la vila que, al mateix temps, representen un important teixit social i associatiu d’Altafulla.

En aquest sentit, el programa té una triple funcionalitat: dinamitzar un espai públic de la vila com és l’Esplai de la Gent Gran, un enfortiment de la cohesió social entre els col·lectius de gent gran i jove, i naturalment, promoure un envelliment actiu i saludable mitjançant el procés d’optimitzar les oportunitats de salut física, mental i social que permet a la gent gran participar activament en la societat sense patir discriminació i gaudir d’una qualitat de vida bona i independent.

Les activitats dirigides a l’Esplai es duran a terme tots els dilluns i dimecres, de 16.00 a 19.00 hores, són d’accés lliure i estaran supervisades per una educadora social. La regidora de Gent Gran, Inma Morales, també ha avançat que es facilitarà un servei de transport gratuït per a aquelles persones que tinguin dificultats de mobilitat per desplaçar-se fins al recinte de l’Esplai.