.

CEIP Arrabassada. Foto tarragona.cat

CEIP Arrabassada. Foto tarragona.cat

El CEIP Arrabassada porta set anys en “barracons” a l’espera d’una nova escola, una fita que podria estar més a prop ara que l’Ajuntament de Tarragona aprovarà en el proper ple municipal del dia 31 de gener la cessió dels terrenys a la Generalitat qui s’haurà de fer càrrec d’aquesta històrica demanda de pares i professors.

Una notícia que ha estat rebuda en el centre “amb molta alegria” declara a Tarragona21 la seva directora, Sonia Sabidó, qui comenta que “fa anys que aquest tema estava encallat i almenys ara es dona un pas important”. Un cop els terrenys estiguin en mans del Departament d’Ensenyament de la Generalitat “esperem que tiri endavant el projecte, és una necessitat” reivindiquen.

Segons Sabidó, la consellera d’Ensenyament a l’Ajuntament, Carme Crespo, els ha trucat per confirmar-ho i diversos pares i mares que formen una Comissió de seguiment del tema han estat informant al Centre. “Esperem que siguem una de les primeres escoles que es facin, així ens ho transmeten i dependrà també del pressupost donat els temps de crisi” conclou.

El terreny en qüestió ocupa un espai de 6 mil metres quadrats i està ubicat al carrer Mercè Rodoreda de la Vall de l’Arrabassada.