.

.

TOTS 21


Afectació de l’aiguat a l’avinguda Mediterrani. Foto: Ajuntament

La Guàrdia Urbana ha fet aquest matí diferents actuacions a causa de les incidències provocades per l’episodi de pluja intensa viscut arreu del Camp de Tarragona, coordinant-se amb el cos de Bombers de la Generalitat en els casos que ha estat necessari.

La majoria de les actuacions han estat relacionades amb l’acumulació d’aigua i afectacions al trànsit causades per inundacions de vials.

Les incidències més destacades són les següents:

  • Al carrer Teresa Pàmies i Bertran hi ha hagut un despreniment de façana que ha requerit que s’assegurés la zona amb cinta policial. El cos de Bombers han sanejat la façana sense cap més incidència.
  • A l’avinguda Mediterrani, desperfecte a la via de circulació consistent en trencament i aixecament del paviment de la calçada. Això ha forçat un tall de circulació a l’avinguda i l’actuació de les Brigades municipals, els quals es personen al lloc fent-se càrrec del sanejament. També s’activa servei d’Aigües de Reus restant la zona assegurada mitjançant cinta policial i diferents tanques.
  • Al carrer Sol i Ortega, al pont d’accés al barri, s’inunda la via i no permet l’accés de vehicles. Es talla la circulació fins que la via resta transitable sense cap més incidència.
  • Al carrer Recasens i Mercader s’inunda la zona de la rotonda. Es talla la circulació fins que la via resta transitables sense cap més incidència.
  • Al carrer Maria Cortina i Pascual, via de circulació inundada amb contenidors moguts del seu lloc. Es talla la circulació del carrer i s’asseguren els contenidors. Finalment es reestableix la circulació sense cap més incidència.
  • Al carrer de Santa Helena, 13, despreniment de façana. S’activa el cos de Bombers, els quals es personen al lloc i sanegen la façana restant la zona assegurada.
  • Al carrer Rovira i Virgili s’obre una tapa de clavegueram. Resta assegurada amb cons atès que no es pot tancar, sense cap més incidència.

A banda, els Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir al Teatre Bartrina ja que a l’edifici hi entrava aigua.

Algus usuaris de les xarxds s’han interessat especialment per l’afectació del renovat pont que dona accés al Barri Gaudí:

Redacció