.

Imatge de l'arribada de l'aigua de Sant Magí. Foto: Tarragona 21

Imatge de l’arribada de l’aigua de Sant Magí. Foto: Tarragona 21

L’aigua de Sant Magí ja ha arribat a la ciutat. Després d’enfilar la tornada cap a Tarragona, havent fet nit a Bràfim, els portants han entrat a la ciutat. Poc després de les sis de la tarda. Enguany han trobat bon temps a diferència de l’any passat que es van veure sorpresos per la pluja.

Una setantena de persones amb 8 carros i el carruatge de la Bóta de l’aigua han cobert uns 60 quilòmetres.Amb els vehicles engalanats, han accedit a la ciutat a través de la carretera de Santes Creus, enfilant el carrer Rovira i Virgili per acabar a la Plaça de la Font.
Allà, els portants s’han trobat amb el seguici festiu: el Magí de les Timbales, els gegants Moros i Vells, el nanos i els balls de bastons que han acompanyat la comitiva fins al Portal del Carro.

Cinc minuts després de les set de la tarda, al Portal del carro s’ha dut a terme la benedicció i la distribució dels 4 mil litres d’aigua miraculosa. A les vuit del vespre, les colles castelleres fan la Salutació a l’aigua i posteriorment el tradicional repartiment del líquid miraculós de Sant Magí. La tarda acaba amb els elements del seguici oferint una tanda de lluïment a la plaça de la Font.