.

Contractació i recursos humans podrien patir canvis

Contractació i recursos humans podrien patir canvis

El Consell d’Administració de l’Agrupació d’Empreses Municipals de Tarragona (AIE) ha convocat una sessió ordinària del Consell d’Administració, pel proper dijous 30 de gener, en què encarregarà un full de ruta per fer a transferir activitats i competències en temes com recursos humans, contractació, noves tecnologies, control del pressupost, fiscalitat, promoció i publicitat.

El tinent d’alcalde d’Hisenda, Pau Pérez, ha afirmat a Tarragona21 que una de les coses que es busca és que no hi hagi redundàncies en les tasques de les diferents empreses municipals: “Hem de procurar que tot el talent es quedi dins del grup, on no hi sobra ningú”. Amb tot, Pérez manté que “la legislació limita incrementar el sector públic” i ha posat com a exemple el fet que no es puguin reposar les jubilacions. En aquest sentit, alguns dels departaments que formen l’AIE i que viuran canvis són els de contractació i Recursos Humans.

Finalment, la llei de bases de règim local no ha estat tan dura com es preveia amb les empreses municipals i, per tant, no ha calgut una dissolució immediata de les mateixes. En principi, l’AIE s’encarregarà de tirar endavant tretze activitats. Entre aquestes, una de les tasques que s’aventura que farà serà la gestió de serveis entre les pròpies empreses, amb la qual cosa pot ser que la gerència o els serveis d’una empresa municipals els porti una altra.

/* JS para menú plegable móvil Divi */