.

Els regidors de la CUP a Tarragona en roda de premsa. Foto: Tarragona 21

Els regidors de la CUP a Tarragona en roda de premsa. Foto: Tarragona 21

“La renúncia de Copisa ens alerta i ens alarma encara més’ ha afirmat la portaveu de la CUP, Laia Estrada, a Tarragona 21. “Ens reafirma” que “és un error” tirar endavant els Jocs del Mediterrani”. En aquest sentit, Estrada ha afirmat que el preu de l’obra -que es va presentar amb una oferta de 8.062.331 euros la passada tardor- “es disparà i tindrà un sobrecost”. “Des de la CUP emplacem a que es faci marxa enrere davant de com estan les coses” ha conclòs Estrada.

Per altra banda, la CUP també adverteix que el termini cada cop més curt per començar i finalitzar les obres no impliqui irregularitats de caràcter laboral, ja que la formació denuncia que no seria el primer cop que en obra pública es produeixen greus irregularitats laborals per tal que una empresa acabi les obres de construcció d’un equipament.

Per últim, la CUP fa una crida als partits de l’oposició a ser coherents amb allò que diuen als mitjans. En aquest sentit, la CUP creu que l’Ajuntament de Tarragona encara està a temps de fer-se enrere d’aquest projecte faraònic, però que davant de la tossuderia del govern que té amb aquests jocs el seu projecte estrella, cal que tota l’oposició tradueixi les seves crítiques en fets concrets al plenari que evidenciïn la manca de consens, per tal d’evitar un projecte que pot significar una hipoteca en la hisenda municipal per a les properes dècades.