.

D'esquerra a dreta, Michael Preuss, conseller i representant de la multinacional alemanya LOBBE (recentment incorporada a l'accionariat de Lagupres); Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Dolors Masdeu i Ángel Blanco (socis fundadors de la companyia)

D’esquerra a dreta, Michael Preuss, conseller i representant de la multinacional alemanya LOBBE (recentment incorporada a l’accionariat de Lagupres); Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Dolors Masdeu i Ángel Blanco (socis fundadors de la companyia)

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Ángel Blanco, gerent de Lagupres SL, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Lagupres farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina.

Lagupres és líder a Espanya, i referent a Europa, en serveis de neteja industrial i carga i extracció de catalitzadors en ambient inerta. La companyia, amb seu a Constantí, va començar la seva activitat l’any 2004 donant serveis bàsics de neteja industrial en els entorns empresarials de Tarragona i Barcelona. 15 anys després d’aquells inicis, i a través de les delegacions de Barcelona, Biscaia i Huelva, arriba al conjunt d’Espanya i també a Portugal, França, Holanda i Alemanya. I té l’objectiu, de cara als propers anys, de fer el salt a nous continents. Actualment dóna feina a més d’un centenar de persones, 70 d’elles a les Comarques de Tarragona.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia i al servei de l’emprenedoria.