.

Apportt Energia oferirà energia verda 100% garantida a preus competitius en l’àmbit portuari i a qualsevol client final. Foto: Cedida

Apportt, l’agrupació d’interès econòmic per a la promoció del Port de Tarragona, amb el suport del Port de Tarragona, amplia la seva cartera de serveis a les empreses de la comunitat portuària, del territori, i a qui pugui interessar, amb Apportt Energia, una comercialitzadora d’energia verda 100 % garantida a preus competitius. La comercialitzadora d’energia renovable és fruit d’un acord d’Apportt amb Electra Caldense Holding.

Apportt compta amb tres grans àmbits d’actuació: promoció, innovació i energia. L’agrupació d’empreses vinculades al Port és coneguda per les seves activitats de promoció, divulgació i networking, l’àmbit en el qual s’ha desenvolupat fins ara. No obstant, el mes de març passat presentava una àrea d’actuació nova: el projecte d’innovació, creació d’empresa i assessorament d’empreses al voltant de l’economia blava, ‘Blue Innovation Hub’ de la mà del Port i de StartSud Studio. I ara, es potencia un tercer eix d’activitat, a través de la creació de la comercialitzadora Apportt Energia, per contribuir a la descarbonització de les activitats portuàries i ampliar la gamma de serveis a les empreses.

El gerent d’Apport, Marc Roca, explica que “està previst que el servei estigui en funcionament aquest mes de juny, la tramitació serà ràpida i senzilla a través d’una nova web”. Apportt Energia, dona resposta a tota la feina desenvolupada aquests últims mesos, en la branca de l’energia. La comercialitzadora es crea amb l’objectiu de facilitar la transició energètica, per això, es diferencia de moltes de les comercialitzadores existents.


Altres notícies:


La seva creació respon als següents avantatges competitius: Ofereix una independència absoluta del mercat, ja que l’estratègia comercial de preus de l’energia s’estableix seguint un principi bàsic de sostenibilitat econòmica, Apportt Energia no es crea amb la prioritat de generar beneficis sinó de gestionar l’energia de forma justa i responsable per a que sigui un factor de competitivitat per a tots els seus clients.

Amb vocació de ser una comercialitzadora de proximitat, enfocada ha exercir la seva activitat al Port de Tarragona, a la seva àrea d’influència, i a qui pugui interessar. Comercialitza exclusivament energia elèctrica 100% d’origen renovable, amb certificat d’origen per la CNMC (Comissió Nacional dels Mercats i la Competència), oferta preus d’energia elèctrica altament justos, competitius per a tota mena de clients. Amb vocació d’exercir de promotor de projectes d’energia renovable facilitant-ne la integració i la gestió a través del consum compartit entre tots els seus clients. Per tot això, la creació d’Apportt Energia s’havia marcat com a prioritària per tots els avantatges i beneficis que ha d’aportar al Port de Tarragona, i al seu entorn.

Aliança amb Electra Caldense

Apportt Energia és el fruit de l’aliança d’Apportt i de la gestora Electra Caldense Holding. Aquesta empresa fundada el 1917 a Caldes de Montbui creu que “la protecció i conservació del medi ambient són una prioritat”. L’empresa s’esforça en fomentar l’ús d’energies renovables que permeten l’avanç de la societat sense fer malbé el planeta. Aquesta empresa del Vallès aposta per les energies netes, com la solar, l’eòlica o la biomassa que han de ser el futur del nostre món i que ja estan al nostre abast ara. Electra Caldense, empresa d’Electra Caldense Holding, té com a activitat principal la distribució d’electricitat. Electra Caldense porta electricitat a deu municipis de les comarques del Vallès i a sis de la comarca del Segrià a través de l’ús de xarxes elèctriques adequades a les necessitats actuals dels consumidors.