TARRAGONA 21

L’Agrifood Virtual Meeting 2020 es celebrarà el proper 30 de setembre i tindrà un marcat accent internacional amb la incorporació de la traducció simultània per a totes les persones assistents. S’hi sumarà la presencia d’experts nacionals i internacionals de primer nivell en matèria de mercats de productes agroalimentaris.

L’equip d’Agrifood International Congress i el Port de Tarragona han posat en marxa aquest seminari web gratuït amb un complet programa d’experts vinculats al sector, per a tornar a connectar a tots els actors rellevants, reforçar les relacions comercials i intercanviar coneixements i informació sobre tots els aspectes tècnics que afecten el sector agroalimentari.

En l’Agrifood Virtual Meeting s’analitzaran aspectes tan rellevants com l’impacte de la COVID-19 en la producció mundial de carn i el seu impacte en l’economia mundial. En la taula rodona, on estaran les principals empreses productores i consumidores de pinso d’Espanya, s’analitzarà l’evolució del mercat local en relació amb la pandèmia.

Aquesta trobada virtual també servirà per a presentar el nou sistema d’entregues de productes agroalimentaris, SEA, que entrarà en funcionament el proper dia 6 d’octubre i on el Port de Tarragona ha estat pioner en aplicar aquest tipus de sistema.

Noves dates per a la III edició de l’Agrifood International Congress

A causa de l’impacte de la Covid-19 a Catalunya i a tot el món, el Port de Tarragona ha decidit traslladar la 3a edició de l’Agrifood International Congress als dies 6 i 7 de maig de 2021 amb la finalitat de garantir la salut, la seguretat i el benestar dels assistents, ponents i empleats, així com per a garantir l’èxit de l’esdeveniment i la filosofia d’aquest congrés, punt de trobada per als agents del sector i mantenir-nos informats de les últimes novetats.

El III Congrés Internacional del sector agroalimentari va canviar la seva data per prevenir i contenir l’epidèmia causada pel virus COVID-19. Finalment, l’esdeveniment presencial es trasllada a maig de 2021 i, mentrestant, l’Agrifood Virtual Meeting permetrà que el sector pugui mantenir vius els contactes i les relacions comercials.

Inscripcions

La inscripció és gratuïta i no hi ha data límit per fer-ho. Les persones interessades poden inscriure’s a l’esdeveniment a través d’aquest web.

Redacció