.

.

TOTS 21

El camp de futbol dels Hostalets, dels Pallaresos

El camp de futbol dels Hostalets, dels Pallaresos

L’agressió que va partir un jugador del Tancat aquest passat dissabte al camp dels Pallaresos entrarà aquest pròxim dimecres a ser valorada pel Comitè de Competició. El comitè obrirà l’expedient pertinent i demanarà al·legacions de les parts implicades, segons ha sabut Tarragona21.

La Federació Catalana de Futbol estudia un cas on de moment se segueix buscant a l’agressor del jove futbolista.

Des del club dels Pallaresos s’apunta a un jove de vint-i-pocs anys i amb xandall negre com a presumpte autor de les cosses que van causar les lesions al jugador visitant.

Responsables del club tarragoní asseguren que no es tracte de cap pare d’algun dels seus jugadors i es fiquen al 100% a disposició dels comitès i dels mossos d’esquadra per a poder identificar l’agressor. També confirmen que no és cap integrant de l’afició del Tancat que havia anat a veure el partit.

El club diu que no tenen mitjans suficients com la majoria de clubs per a poder controlar a tota la gent que entra al camp en un partit de juvenils.

Des de la Federació Catalana es recorda que la responsabilitat màxima en un partit de futbol és sempre de l’equip local, i en aquest cas del conjunt dels Pallaresos.

L’àrbitre ha reflectit a l’acta la invasió de camp i les agressions posteriors al·legant que aquestes es van produir quan ell estava d’esquena a la grada.

Els dos conjunts aportaran totes les proves possibles al comitè per a intentar aclarir un cas molt desagradable i que «preocupa i molt», segons ha explicat el delegat de la Federació Catalana a Tarragona, Josep Vives, a Tarragona21.

Un jugador juvenil, agredit al camp dels Pallaresos en una tangana amb el públic.

Quim P. Casadesús