.

Robert Hernández, president de l'ADT

La Federació Catalana de Bàsquet ha confirmat que l’equip sènior masculí de l’Associació Deportiva Torreforta (ADT) jugarà la propera temporada a la Primera Catalana. Rebuda aquesta confirmació, el club de Ponent agilitzarà ara les negociacions per contractar un nou entrenador i per confeccionar la plantilla, amb la voluntat de donar continuïtat al bloc de la passada temporada. Una vegada es conegui el calendari, club i cos tècnic consensuaran l’inici dels entrenaments de pretemporada i els partits de preparació.

El president de l’ADT, Robert Hernández, ha valorat “molt positivament” la confirmació que el sènior masculí militarà aquesta nova temporada a Primera Catalana, “ja que ens permet acostar-nos poc a poc a la categoria a la que vam haver de renunciar fa tres anys, tot i haver fet mèrits esportius suficients per jugar-hi, arribant a disputar les eliminatòria d’ascens a LEB Or”. En aquest sentit, Hernández ha explicat que “aquest equip de sènior ha de ser l’objectiu de tots els joves del nostre planter”.

Per tal de reforçar l’estructura dels equips de base, el president de l’ADT ha anunciat la incorporació a l’organigrama de Chechu Navas, “una persona amb una gran trajectòria en la nostra entitat, que ha estat jugador, entrenador i coordinador del nostre Campus, i que torna després d’alguns temporades fora del club”.