.

La victòria trenca una ratxa negativa de cinc derrotes seguides. Foto: ADT

L’ADT va començar el 2018 amb una treballada victòria contra el Círcol Cotonifici Badalona (72-66), en un partit que es va decidir després d’una pròrroga. Els de Jona Quina van dominar el marcador durant tot el partit, tot i que errades no forçades en els darrers minuts de joc els van condemnar a un disputar un temps extra en què es van acabar imposant al seu rival.

Els tarragonins van agafar les regnes del matx des de l’inici gràcies al joc col·lectiu, que els va permetre obtenir petites distàncies en el marcador, tancant-se el primer quart amb 18-15. L’ADT va mantenir i ampliar el seu domini sobre el parquet, arribant a gaudir de fins a vuit punts de marge gràcies a sis punts consecutius del debutant Orosco (33-25). Una cistella final dels visitants, va deixar el resultat al descans en 33-27.

En el tercer quart, els visitants van començar amb força, liderats per Xesco Gotzens. El jugador badaloní va enxufar quatre triples que van igualar el marcador (41-41). En els dos darrers minuts, un parcial de 6-0 pels de Torreforta van tornar a donar avantatge als locals per acabar el quart (47-41). Intercanvi de cops en el darrer assalt. L’ADT va agafar cinc punts de marge (56-51), però la resposta badalonina va capgirar el marcador a dos minuts del final (56-59). Un triple del també debutant Tucker va empatar el matx, però els tarragonins no van estar encertats des del tir lliure (dues errades d’Orosco) ni en el darrer atac en què van perdre la pilota, portant el partit a la pròrroga.

En el temps extra, tot i un primer avantatge visitant, els tarragonins van manar sobre el rival i en els moments decisius van estar encertat des de la línea de tir lliure, certificant la victòria i trencant una ratxa negativa de cinc derrotes seguides.