.

Luis Carod, nova incorporació de l'ADT

Luis Carod, nova incorporació de l'ADT

El sènior masculí de l’Associació Deportiva Torreforta ja compta amb quatre jugadors de cara a la nova temporada a 1a Catalana. Després de la confirmació de Noé Monroy com a nou entrenador, el club ha tancat el primer fitxatge de cara a la nova temporada. Es tracta de Luis Carod, exterior de 27 anys i 1,86 d’alçada, que arriba procedent del CB Valls. Carod, que pot jugar tant de base com d’escorta, afronta la seva tercera etapa a l’ADT. Després de formar-se als equips cadet i júnior, va arribar a debutar al primer equip, disputant deu partits a la Lliga EBA, i també va militar el sènior B el curs 2006/2007. Abans de jugar al CB Valls la passada temporada, va estar sis temporades al CB Vila-seca, jugant Lliga EBA i Copa Catalunya.

Així mateix, l’ADT ha tancat la renovació de David Viñas, David Navas i Sergi Plaza. Viñas, de 32 anys i 1,92 d’alçada, afrontarà la seva sisena temporada al club, acumulant més de 100 partits amb la samarreta groc-i-negra. Després de quatre temporades a les lligues LEB, inicia la segona temporada de la seva segona etapa a l’entitat. David Navas, base de 30 anys i 1,80 d’alçada, iniciarà enguany la seva vuitena temporada al primer equip, havent disputat més de 150 partits.

Format a la pedrera del club, Navas va debutar l’any 2001 al sènior A i ha passat per totes les categories del club. La tercera renovació és de Sergi Plaza, aler de 1,96 d’alçada i 21 anys, que disputarà la seva segona temporada com a jugador del primer equip. Format als equips de base de l’entitat, va tornar el curs passat a Torreforta després d’una experiència al CBT.

L’equip de Noé Monroy iniciarà els entrenaments de pretemporada aquest proper dimarts al Casal Esportiu de Riu Clar.