.

Una imatge d’Abril Garcia, caracteritzada per a la sèrie ‘Comando squad: reset’. Foto: Atresmedia

La jove intèrpret reusenca Abril Garcia forma part del repartiment de la sèrie ‘Comando squad: reset’, del grup audiovisual ‘Atresmedia’. La tercera temporada de la producció s’estrena aquest proper dimarts, 21 de juliol, a la plataforma ‘Flooxer’, definida com la “primera ficció 100% immersiva” del panorama estatal.

Garcia s’incorpora a l’elenc al costat de les actrius Estela Cruz y Laia Fontàn, vista a la sèrie de ‘TV3’ ‘Les de l’hoquei’. Segons s’assenyala des d”Atresmedia’, ‘Comando squad: reset’ combina ficció i ‘realitly show’. Els seus protagonistes, es precisa, se sotmeten a un experiment en què se’ls fa creure que les seves vides són una simulació. De les anteriors tandes d’episodis es mantenen els personatges de Salva, Shooter i Logan G. La tercera temporada de la sèrie consta de sis capítols de 30 minuts de durada cadascun. La ficció és una producció de Youplanet.

Garcia va fer el seu debut amb la pel·lícula ‘Fill de Caín’, producció amb marcat accent del territori de 2013 dirigida per Jesús Monllaó. A banda, va aparéixer al filmet ‘Última sesión’ (Roger Bessó, 2017), de l’Escola de cinema de Reus (ECIR) i rodat al cinema Palace uns dies abans que aquest tanqués. A més, ha intervingut al debut de David Aymerich, ‘El dulce sabor del limón’ (2017) i en clips d’artistes com Fito Luri o Segonamà.

Reusdigital.cat

/* JS para menú plegable móvil Divi */