.

Rosa Mateu, en la presentació de Clara Segura al Teatre Bartrina. Foto: Cedida

L’actriu Clara Segura ha tancat el Prosceni Reddis Bartrina 2024, on Rosa Mateu, actriu i directora de teatre, va dirigir una íntima conversa fent un repàs de la trajectòria vital i professional de Segura.

Actriu de teatre, cinema i televisió, Clara Segura ha format part de destacades pel·lícules del cinema espanyol com Mar adentro o Creatura i, també, ha participat en exitoses sèries de televisió com Porca misèria o Nit i dia, entre d’altres.

Durant la conversa, l’actriu va destacar, per damunt de tot, la seva trajectòria al món del teatre on, des de molt jove, ha interpretat des d’obres clàssiques com Antígona fins a colpidores obres contemporànies com Incendis de Wajdi Mouwad. Segura també ha dirigit l’èxit teatral La trena, de l’autora Laetitia Colombani.

Més de trenta anys d’amistat, que va començar l’Institut del teatre, uneix a les dues actrius que han compartit divertides anècdotes i experiències viscudes, amb les gairebé 200 persones que han assistit a l’acte que ha tingut lloc al Teatre Bartrina de Reus.

El cicle de converses Prosceni Reddis Bartrina 2024 compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */