.

.

TOTS 21


Imatge de l’edició anterior del Concert de les Espelmes a Riudecanyes. Foto. cedida.

Riudecanyes acollirà aquest proper dissabte, 21 de juliol, la setena edició del Concert de les Espelmes, activitat sociocultural que omple els carrers i places del municipi de llum solidària i que pretén col·laborar amb la delegació de Càrites d’aquest municipi. Ho fa a través d’una entrada que consisteix en l’aportació d’aliments i productes d’higiene personal i de la llar.

També hi haurà unes guardioles per a fer donacions en metàl·lic. Enguany es col·locaran més de 10.000 espelmes repartides pel recorregut que transcorre per carrers i places fins arribar a l’escenari central. Un cop més, la col·laboració dels veïns i entitats de Riudecanyes, que ajuden a col·locar les espelmes, serà un dels fets a destacar en aquesta festa.

Programa de la VII edició del Concert de les Espelmes. Foto: cedida.

Els assistents al concert, que es farà a dos quarts d’onze de la nit (22.30h) a la Plaça 1 d’Octubre, gaudiran enguany de la música de la Reus Big Band que es va presentar oficialment com a formació musical l’any passat, en el marc de Reus Capital de la Cultura Catalana, i està formada per 17 músics professionals que ofereixen un repertori ple de groove, funk, jazz-rock i altres estils propers. L’any passat van assistir a aquest acte més d’un miler de persones.

Una de les novetats del Concert de les Espelmes d’enguany serà l’obertura d’algunes de les entrades de les cases del municipi que, decorades amb espelmes, es podran veure de més a prop. Com a complement al concert, l’AMPA de Riudecanyes se’n farà càrrec del servei de bar i després de l’actuació hi haurà servei de terrassa a la plaça.

El Concert de les Espelmes és ja una activitat fixa al calendari festiu estiuenc de Catalunya i cada any hi assisteixen més persones. Per als interessats en aportar aliments i productes d’higiene, enguany es necessita especialment llet, pasta, sabó per rentar els plats, sabó per la rentadora, lleixiu, paper higiènic i xampú pel cabell.

Redacció