.

Imatge del dispositu dels Mossos a la sortida del municipi. Foto: Ajuntament

Dos homes de 43 i 44 anys van ser detinguts ahir al vespre a Riudoms per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Un membre del cos de vigilants municipals va sorprendre dos individus mentre sortien d’una casa del municipi cap a les 21:40 hores i va aconseguir retenir temporalment un d’ells, que finalment va aconseguir escapolir-se tot i que va deixar enrere una bossa. L’agent va posar-se en contacte amb els Mossos d’Esquadra i va donar una descripció dels fugits.

Des de la policia catalana es va muntar un dispositiu de recerca i un control a la sortida de Riudoms en la cruïlla entre la T-310 i la T-11. En aquest punt, i després de veure com un vehicle feia moviments estranys, van identificar els dos ocupants i van comprovar que coincidien amb la descripció. A més dels tornavisos i claus angleses localitzats en la bossa que van deixar enrere, en l’escorcoll del cotxe es van trobar roba característica per no poder ser identificats (entre elles gorres i passamuntanyes) així com un inhibidor de freqüències amagat sota un dels seients, el que dona a entendre un grau d’especialització superior a l’habitual.

Els dos detinguts tenien antecedents i els Mossos estan investigant ara si podrien estar vinculats amb altres robatoris.

J.S.