.

.

TOTS 21

L’accident d’aquest diumenge a Salou, on han mort els cinc ocupants d’un mateix vehicle, ha suposat un drama familiar que ha afectat directament als responsables de la coneguda tenda de roba Rosa Lucas situada al Raval de Jesús de Reus. Segons confirma Rosa Lucas des del seu facebook, els morts serien la seva “mare, els seus dos tiets i un matrimoni amics”.

Cartell que es pot veure aquest dilluns a la tenda de la Raval de Jesús.

Agraint “les mostres de carinyo i condolències”, anuncia que les botigues tant de la capital del Baix Camp com de Cambrils romandran tancades dilluns i dimarts, i anuncia que “davant de la gravetat de l’accident” i “a l’espera dels resultats de les autopsies, no us puc dir el moment en el que seran traslladats els cossos al tanatori”. Finalment ho han estat a les 16.00 hores d’aquesta tarda. El funeral es celebrarà aquest dia 29 d’agost a les 17:00 hores a l’Esglèsia de Sant Francesc.

Les víctimes són tres veïns de Reus, el conductor, de 83 anys, Francesc Torrell i la seva esposa, Josefa Rodríguez (tots dos eren els antics propietaris de la impremta Torrell, una de les empreses del sector més conegudes a la ciutat), i la germana d’aquesta, Rosa Rodríguez, així com una parella de germans amics del matrimoni originaris de Saragossa, Pascual L.G i Jose L.G.

Aquest dilluns a les 12 del migdia, el consistori ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes.

La investigació descarta l’excés de velocitat

La Policia Local de Salou descarta l’excés de velocitat com el causant de l’accident. Segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, David González, s’ha confirmat que el vehicle on viatjaven les cinc víctimes va topar contra la porta oberta d’un altre cotxe que estava aparcat, va envair el carril contrari i va xocar frontalment amb un autobús de línia. Els agents investiguen si la porta d’aquest tercer vehicle es va obrir de sobte o si ja estava oberta, tal com va assegurar la seva conductora a l’ACN. També s’està pendent de confirmar si, tret del conductor, els altres quatre ocupants no duien cordat el cinturó de seguretat.

El d’aquest diumenge ha estat l’accident de trànsit més greu registrat en la història del municipi.