.

Un moment de la sortida de la cursa

Un moment de la sortida de la cursa

Un total de 1490 persones de totes les edats, principalment dones, han participat d’aquesta diada festiva de l’esport i la solidaritat durant el matí de diumenge a Tarragona.

A les 9.30 h han donat el tret de sortida de la tercera edició de la Women Race El Corte Inglés, una cursa solidària per a dones que té un marcat caràcter festiu i popular. En els 5 kilòmetres de recorregut que té la cursa, els participants han passat per alguns dels indrets més cèntrics de la ciutat, com ara la Rambla Nova, el Balcó del Mediterrani, la Via de l’Imperi Romà, l’Avinguda Catalunya o la Rambla del President Lluís Companys, on ha començat i ha acabat la prova.

L’Associació Esportiva Ciutat Vella, entitat sense ànim de lucre, ha organitzat aquesta prova amb el patrocini d’El Corte Inglés i la col·laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

La Women Race El Corte Inglés més multitudinària

Aquesta tercera edició de la Woman Race a Tarragona ha aconseguit aplegar 1490 participants, superant en nombre les 1053 corredores de l’any passat. Totes elles, de manera individual o per categories, han completat el recorregut de 5 kilòmetres i optaran als premis que es donen en cadascuna de les categories. Avui s’ha fet el lliurament de medalles a les tres guanyadores absolutes de la prova. I a mitjans d’octubre, l’organització convocarà la resta de guanyadores per donar-los els respectius premis.

El pòdium de la cursa

El pòdium de la cursa

La solidaritat, motiu principal

En aquesta tercera edició, l’AFANOC Tarragona és l’entitat escollida com a beneficiària de la cursa. D’aquesta manera, l’associació AFANOC podrà reforçar els seus projectes locals contra el càncer infantil, com són el Suport Psicosocial Integral de forma continuada durant tot el procés de la malaltia, l’acompanyament dels infants i de les seves famílies tant en el context hospitalari com en el seu lloc de residència.

L’organització de la Women Race El Corte Inglés ha mantingut obert un “Dorsal 0” per a totes aquelles persones que han volgut col·laborar amb qualsevol import, sense necessitat de participar a la cursa. Fins ahir, encara s’hi podien fer donacions. Totes les aportacions econòmiques recaptades en aquest “Dorsal 0” es destinaran íntegrament a l’entitat beneficiària.

/* JS para menú plegable móvil Divi */