.

.

TOTS 21


El cicle de trobades ha permès que cada espai patrimonial hagi estat apadrinat per una DO vitivinícola de proximitat. Foto: Cedida

El cicle Divendres DiVins ha tancat la VII edició amb unes dades d’assistència que reforcen l’èxit d’aquesta trobada entre el patrimoni, la cultura i la gastronomia. La setena edició de la proposta que uneix patrimoni, art i productes de proximitat ha superat els 600 assistents en el total de sis trobades que conformen la programació d’enguany, el que es tradueix en ple absolut de públic en les diferents trobades del cicle.

Aquestes dades evidencien el bon estat de salut d’una trobada que treu profit de la bellesa dels espais patrimonials de les comarques tarragonines i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori i les propostes artístiques de proximitat.

“Ha estat un itinerari extraordinari per al nostre patrimoni amagat, descobert i visualitzat per aquests actes lúdics”, declara la directora dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Lurdes Malgrat, que afegeix les diferents entitats que han col·laborat per a fer possible el cicle es mostren “satisfets” del nivell d’acollida per part del públic, col·laboradors i artistes. De cara a l’any vinent, Malgrat manifesta que la voluntat és reprendre la cita i “incorporar noves sensacions al nostre patrimoni cultural, que és molt ric, potent”.

La VII edició de Divendres DiVins ha completat un passeig per alguns dels espais més singulars de les comarques tarragonines

La VII edició de Divendres DiVins ha completat un passeig per alguns dels espais més singulars de les comarques tarragonines, com el Castell del Catllar, el Monestir de Santes Creus, el Monestir de Santa Maria de Santa Oliva, la Cartoixa d’Escaladei i els municipis de Pradell de la Teixeta i Arnes.

El cicle de trobades ha permès que cada espai patrimonial hagi estat apadrinat per una DO vitivinícola de proximitat i, d’aquesta manera, els assistents als diferents concerts han gaudit dels tastos comentats dels vins de la DO Tarragona, DO Penedès, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Catalunya i la DO Terra Alta.

En cada trobada, s’han tastat vins de cadascuna de les denominacions d’origen. Alhora, s’hi ha sumat el tast d’avellanes de la DOP Avellana de Reus

En cada trobada, s’han tastat vins de cadascuna de les denominacions d’origen, en la que és una ocasió per a mostrar el dinamisme i l’evolució constant del mercat. A més a més, en cada actuació s’hi ha sumat el tast d’avellanes de la DOP Avellana de Reus.

La proposta artística d’aquesta setena edició ha comptat amb les actuacions de formacions amb estils molt variats, que van presentar-se com a candidats a actuar en cadascun dels concerts. La proposta musical ha comptat amb les aportacions del guitarrista de blues nord-americà Richard White, el duet de les terres del Gaià Ferran i Biel, la proposta liderada per Guillem Anguera i Xavier Pié, la banda del Priorat La Soul Machine, les peces interpretades a piano i veu del grup Cover H i els temes Joe Juanós.

Redacció