.

Una escena de l'obra, que ha estat vista ja per 7.000 persones

Una escena de l’obra, que ha estat vista ja per 7.000 persones

El Teatre Metropol de Tarragona pujarà el teló aquest proper dissabte a la tarda per oferir una doble sessió (18 i 20.30 h) del clàssic musical ‘El Rei Lleó’. L’obra, interpretada per la companyia La Corriola Teatre de La Pobla de Mafumet, arriba a Tarragona després d’haver triomfat durant les 15 representacions efectuades d’un dels musicals més aclamats del panorama teatral internacional.

Més de 7.000 espectadors han gaudit ja de la versió pobletana d’aquesta obra, que arriba ara a Tarragona amb la mateixa finalitat amb què va néixer el projecte: seguir gaudint sobre l’escenari i ampliar encara més les xifres d’un espectacle amb un rerefons solidari.

I és que aquest és un projecte que els membres de La Corriola Teatre han sabut adaptar i preparar des de zero: el càsting, els cursos de maquillatge, la creació de vestuari i màscares, els tallers de cant i absolutament tot el procés de creació de l’obra té el segell de la companyia pobletana, que s’ha centrat en aquest gran projecte durant l’últim any i mig, gràcies a la implicació, el compromís i l’empenta d’un centenar de persones.

El compromís, a més, transcendeix la pròpia obra, ja que aquesta té una finalitat solidària. Els prop de 23.000 euros recaptats fins ara, així com els diners que reuneixi l’obra en les seves funcions a Tarragona, seran destinats a diferents organitzacions humanitàries: Fallou ONGD (per a la construcció d’un ambulatori al Senegal), l’APPC Tarragona La Muntanyeta, Centre Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, Associació Provincial del Síndrome de Down, Menjador social de Bonavista i la Iniciativa Pro infància d’Etiòpia, entre altres, són les entitats que s’han beneficiat de la recaptació assolida fins ara.

En el cas de la doble funció al Teatre Metropol, la recaptació íntegra serà destinada a l’Associació Arte hasta la médula, col·laboradora de la Fundació Josep Carreres. Arriba a Tarragona, doncs, una nova ocasió per gaudir d’un musical d’alçada i de col·laborar, al mateix temps, amb una activitat solidària.

Els interessats en assistir-hi encara poden comprar les últimes entrades disponibles, per només 10 euros, a través del web teatres.tarragona.cat, i també a la taquilla del Metropol, el dimecres i dijous de 12 a 14 h; i el divendres, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. Finalment, la taquilla obrirà també una hora abans de l’inici de l’espectacle.