.

.

TOTS 21


Un dels pilons del Carrer Comte. Foto blog.lluisribes.net

Un dels pilons del Carrer Comte. Foto blog.lluisribes.net

Constituïda legalment des de fa quatre mesos, la nova junta de l’Associació de Veïns i Amics del Carrer Comte i Plaça del Pallol de la Part Alta reclamen més activitats culturals, artístiques, neteja i “estima” pel Barri i la seva gent.

“Volem potenciar el barri, la seva cultural, comerç i la seva gent amb més activitats culturals, artístiques, tallers, exposicions i propostes que facin més maca la Part Alta” declara a Tarragona21 el president veïnal, Gabriel Coy. Segons comenta, “sempre és pot fer més pel barri” més enllà de les festes com Santa Tecla i per aquest motiu fa una crida i reclam a la resta d’Associacions, Ajuntament i Diputació per tal “que lluitin i no deixin de fer-ho”.

La neteja també és un factor important en l’entorn i imatge del barri com també el seu comerç, les tendes i petits establiments de proximitat. “Recuperar els petits bars, que es compleixin les normatives per preservar la convivència, que ajudem a aconseguir la millor i més diversa oferta gastronòmica; des de les pizzeries, els restaurants de menú, el menjar japonès o fins i tot ens agradaria tenir un restaurant amb estrelles Michelín” destaquen.

L’A.V.V està formada per 62 persones d’indrets diversos i la gran majoria “són artistes” diu Coy. És precisament el factor, sentit i essència que volen destacar. Un clar exemple són actes que celebren com la pintada artística dels pilons del Carrer Comte o la mostra dels tallers d’art. “Volem ser un referent en la cultura: amb les sales de Trono Villegas, Antiga Audiència, o fins i tot es facin espectacles, cinema, teatre a la fresca” proposen. També consideren que caldria “obrir al barri” el Conservatori amb concerts al carrer.

Amb aquests objectius, l’A.V.V que en quatre mesos ja compta amb 240 socis -motiu que celebra i destaca el president-, faran les reunions i presentacions que siguin necessàries amb l’objectiu “d’anar tots a una” i aconseguir “que la Part Alta sigui més estimada”, conclou.

-Adrià Recasens-