.

.

TOTS 21


Edifici del Rectorat de la URV

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha aprovat per unanimitat un pressupost de 2014 que, lluny del que s’havia previst, contempla noves retallades a causa de la disminució de les inversions i, en concret, de la subvenció de la Generalitat. La universitat pública s’ha vist obligada a reduir la despesa general en 3 milions 300 mil euros. El descens afecta tots els capítols i, especialment, el de personal. En aquest apartat s’hi destinarà 1 milió 300 mil euros menys que el 2013.

El rector de la Rovira i Virgili, Francesc Xavier Grau, ha assegurat que es mantindrà l’actual plantilla. Ara per ara hi ha 921 professors a temps complert i 640 treballadors del PAS. Grau ha afirmat que s’optarà per altres fórmules com eliminar del pressupost les substitucions i reforços.

La Universitat seguirà tancant portes a l’estiu i durant les festes de baixa activitat. Reduir despeses en l’ascensor o, fins i tot, en la neteja dels despatxos són altres mesures contemplades. El pressupost de 2014 és de 102 milions d’euros.